Max Factor hos LJ Optik

Nyt og eksklusivt brillemærke

De fleste forbinder Max Factor med make-up, men sidste år gik det internationale makeup-brand ind på brillemarkedet med en vision om, at briller og makeup skal gå op i en højere enhed. 

OptikTeam har netop indgået en eksklusiv aftale med Max Factor og du vil kunne finde mærket i udvalgte butikker tilknyttet OptikTeam

Allerede i starten af 1900-tallet fremtryllede Mr. Max Factor verdens første naturtro foundation i sit laboratorium. Det gjorde ham til en eftertragtet mand i Hollywood og blev samtidig startskuddet på brandet Max Factors makeup-eventyr. Blot få år senere opfandt Max Factor begrebet ”makeup”, og i dag er hans brand blandt verdens mest kendte og brugte makeup-mærker.

Det er et rigtig spændende brand, og deres mangeårige erfaring inden for makeuppens verden giver dem et unikt afsæt for designfilosofien, at makeup og briller skal komplementere hinanden.

                                                   

Max Factors vision har helt fra begyndelsen været at bringe skønheden frem i enhver kvinde. Briller kan både være en fashion statement og en måde at fuldende et look på - som prikken over i’et i ens make-up. 

Briller med glamour

At glamour ikke er noget, man er født med, men noget, man skaber, og som kan findes frem i enhver kvinde, er en af grundpillerne i Max Factors makeup- og nu også brillefilosofi. I Max Factors kollektioner kommer det glamourøse til udryk gennem detaljer i guld og metal, der i kombination med stilfulde farver som sort og hvid skaber et eksklusivt udtryk. Flere af stellene fås desuden i farver inspireret af Max Factors kulørte makeup-palette.

                                                 

Tilgængelighed

Max Factors brillekollektion kan købes i udvalgte OptikTeam-butikker fra midten af marts 2017. 

Find din nærmeste optiker her

Køb briller på 

0.- udbetaling

0.- renter

0.- gebyrer